top of page

Kurser

laermere.jpg
Snak om det

Hvad børn ikke ved ... har de ondt af

Dette tværfaglige kursus 'HVAD BØRN IKKE VED... har de ondt af', kan give fagprofessionelle, der arbejder med børn og unge, sårbare voksne og familier, inspiration til gode samtaler  om smertefulde emner.

 

Målgruppen er praktiserende læger og psykiatere, familiebehandlere, familierådgivere, sundhedsplejersker, psykologer, psykoterapeuter, præster, lærere, pædagoger, medarbejdere på døgninstitutioner og opholdssteder, behandlere i psykiatrien, socialpsykiatrien, alkoholbehandling osv.

En del forældre er dog også interesserede i netop dette kursus.
Blackbird Institute i Kbh. har derfor valgt at udbyde et weekendkursus med psykoterapeuterne mpf Karen Glistrup og Marianne Schütt for såvel fagprofessionelle som for forældre uanset faglig baggrund.   
Læs om kurset her: 

 

Kursus på Blackbird Institute d. 7.-8. oktober 2023

Ligeværd, empati og kontakt

At skåne børn med tavshed er en dybt rodfæstet tradition i vores kultur. Vi kan savne både sprog og mod til at snakke med børn om de følsomme emner. Børn kan også være tavse. De har deres gode grunde til at tie. Men hvordan får vi kontakt med dem?

 

Kurset giver dig inspiration til en ligeværdig dialog med børn, unge, voksne og hele familien. Du oplever og træner en enkel tilgang i samtalen om de sværeste emner. Og du tager hjem med øget mod på at hjælpe forældre i gang med at snakke med deres børn om den virkelighed, de er sammen om.

Læs tidligere kursusbeskrivelse her

Snak om det - kurser
Hvad børn ikke ved har de ondt af

Kontakt os og hør mere

Kurset foregår ikke længere med faste datoer, men skræddersyes i højere grad til den enkelte arbejdsplads ønsker og behov, antal personer og tidsramme.

Hvis I vil høre mere om kurset og hvordan det foregår, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. 

Vi tilbyder også kortere oplæg og temadage - læs mere om disse her.

Oplev Karen Glistrup online

Karen Glistrup har i de seneste 20 år afholdt et hav af foredrag, kurser og temadage. I den kommende tid er der, som udgangspunkt, ikke plads til flere opgaver i kalenderen, da Karen ønsker at bruge mere tid med familie og hendes 5 børnebørn.

 

Overvej, om hendes helt nye online kursus "HVAD BØRN IKKE VED ... har de ondt af" kan have jeres interesse. Kurset får de allerbedste tilbagemeldinger med kerneord som: Nærvær, ro, fordybelse, indsigt, fagligt stærkt funderet, gode øvelser, 'vi er overordentlig tilfredse'. 

bottom of page