Online Kursus

 

Intensivt online-kursus med Karen Glistrup: 
'HVAD BØRN IKKE VED... har de ondt af'
Kurset, som er på 9 sessioner à 1,5-2 timers varighed med ialt 60 små film, ligger online og indeholder alle oplæg og øvelser fra det 5 dages kursus, som hidtil er afholdt på Knudhule badehotel i Ry.
Til hver session ligger et arbejdsark, som guider kursisten gennem refleksioner og øvelser. Se et eksempel her.
Man kan gennemføre kurset lige når det passer i kalenderen. Enten individuelt eller i gruppe. 

Prisen er 2399,- kr. ex. moms

KØB KURSET HER

20 % RABAT til studerende og ledige
Ved køb til en gruppe på 10-20 personer gives også 20% RABAT

Større rabat ved køb til en større gruppe.
Kontakt Mette Bahnsen (31253123).

5 TESTKOMMUNER får ekstra stor RABAT
Favrskov Kommune er den første, som går igang.

Læs mere her om vilkår for testkommuner


DIALOG TIL FORDYBELSE I KONKRETE TEMAER / SAGER

På det online kursus må du undvære dialogen med Karen.

Fordelen er imidlertid, at undervisningen er fokuseret og uden afbrydelser, samt at du kan trykke på pauseknappen og gentage de enkelte oplæg efter behov. Igen og igen :)

Desuden får du efter et gennemført kursus løbende mulighed for at tilmelde dig live-online sessioner á 3 timer til fordybelse i grupper. I disse sessioner vil Karen give sparring og vejledning på konkrete temaer / udfordringer. 
Pris pr deltager bliver 500,- kr. ex. moms 
Fordybelsessessioner vil efter aftale også kunne rekvireres til lukkede grupper. Kontakt Mette Bahnsen (31253123).

 


 

Karen har gennem en årrække undervist og trænet alle faggrupper, som møder børn og forældre i deres arbejde, og som ønsker ny inspiration i at bruge sig selv i kontakten med både børn og forældre.

Læs deltagerfeedback fra tidligere kurser her »


Kig med på et klip fra introduktionen til kursets 2. session:

 

 

 

 


 

Psykoterapeut mpf Gitte Schnell sendte denne kommentar, efter at hun som en af de første havde købt og gennemgået kurset:  

"Online forløbet HVAD BØRN IKKE VED... har de ondt af, var lidt af en faglig gave for mig.

Karen Glistrup er en dygtig formidler og har en behagelig ro over sig. Man mærker en tydelig begejstring for sit fag og en stor faglig viden og indsigt i. hvordan vi kan møde børn og deres forældre om noget der er svært.

Forløbet bød også på mange gode eksempler, cases og konkrete øvelser som gjorde, at man ikke blot var tilskuer, men selv skulle i aktion.

Karens fremgangsmåde og perspektiver har inspireret mig i, hvordan jeg som psykoterapeut og familiementor, også kan møde og hjælpe de børn og deres forældre, som kommer hos mig.

Jeg er vældig begejstret og vil på det varmeste anbefale dette online forløb til alle som har samtaler med familier."


 


Psykolog i Palliativt Team og Familieambulatoriet, Region Syddanmark, Jonna Denice Selvejer:
”Det mindset, som Karen Glistrup advokerer, er et værktøj der ligger allerøverst i rygsækken hver dag når jeg har med børn, familier og forældre at gøre. Jeg har fra kurset fået en ro i maven når jeg fastholder behovet for at være ærlig overfor barnet."

 

Faglig teamleder af Børn og Familiehuset Odense, Kurt Nielsen:
”Hvad børn ikke ved... har de ondt af” er et vigtigt kursus om det at tale med børn. Børn mærker stemninger og hvis stemningerne ikke italesættes, danner barnet sine egne billeder af hvad der sker, med utryghed og i nogle tilfælde angst til følge. Kurset giver et kvalificeret bud på hvordan vi snakker med både børn og forældre, så tavsheden mellem dem brydes."

Hanne Lodberg, socialrådgiver i lokalpsykiatriens opsøgende psykoseteam, Region Syddanmark: 
"Det har været et meget inspirerende kursus!
Jeg har for en del år siden gennemført kursusforløb ved Karen i Familiesamtaler, og har gennem flere år haft mange Familiesamtaler i forbindelse med mit arbejde i Psykiatrien. Vi ville gerne have et brushup kursus, men på grund af corona restriktioner var det ikke muligt. Da der blev udbudt online kursus, meldte jeg mig på det sammen med en kollega, der ikke havde erfaring med det. Hun føler sig nu klar til at tage Familiesamtaler i sit Team.

Det krævede koncentration og engagement at følge kurset, og det gjorde at man satte god tid af til det, og tog ansvar for at følge det som et kursus man ellers var afsted til.
Det var rigtig fint at der også var øvelser og cases så vi selv også skulle være aktive. Jeg har fået genopfrisket min lærdom og fået ny inspiration.
Selvom det var et online kursus fungerede det godt, og hvis der var brug for gentagelser kunne man gå tilbage og høre det igen.
Hvis du er alene ved kurset, så er det en god ide at have en anden kollega at tale med det om efterfølgende, evt. efter hver session. Vi var 2 kollegaer der sad hver for sig, men aftalte sparring efter behov, og gennemgik også nogle af øvelserne sammen."