Kurser

Karen tilbyder kurser for alle faggrupper, som møder børn og forældre i deres arbejde, og som ønsker ny inspiration og træning i at bruge sig selv i kontakten med både børn og forældre:

Hvad børn ikke ved ... har de ondt af

Børn fornemmer, når forældre eller andre familiemedlemmer mistrives. De længes efter, at vi vil være sammen med dem om den virkelighed, de er en del af.

Dette tværfaglige kursus kan give fagprofessionelle, der arbejder med børn og unge, sårbare voksne og familier inspiration til flere gode samtaler - også om de smertefulde emner.

Trods succes med de første tre forløb, har jeg pt. ikke planer om flere kurser. 

I coronatiden har jeg sammen med producer Mette Bahnsen lavet optagelser til et online-kursus. 8 sessioner med oplæg og øvelser vil i begyndelsen af 2021 blive tilgængeligt på www.mind-online.dk.
Kurset kan gennemføres på selvvalgt tidspunkt af enkeltpersoner eller større personalegrupper.
Kontakt gerne Mette Bahnsen, hvis du eller din arbejdsplads er interesseret: info@personafilm.dk

 

 

Faglig teamleder af Børn og Familiehuset Odense, Kurt Nielsen:
”Hvad børn ikke ved... har de ondt af” er et vigtigt kursus om det at tale med børn. Børn mærker stemninger og hvis stemningerne ikke italesættes, danner barnet sine egne billeder af hvad der sker, med utryghed og i nogle tilfælde angst til følge. Kurset giver et kvalificeret bud på hvordan vi snakker med både børn og forældre, så tavsheden mellem dem brydes.

 

 

Psykolog i Palliativt Team og Familieambulatoriet, Region Syddanmark, Jonna Denice Selvejer:
”Det mindset, som Karen Glistrup advokerer, er et værktøj der ligger allerøverst i rygsækken hver dag når jeg har med børn, familier og forældre at gøre. Jeg har fra kurset fået en ro i maven når jeg fastholder behovet for at være ærlig overfor barnet.”