Kurser

 

Læs kursusbeskrivelsen her »

Hent folder om kurset her »

Yderligere informationer »

 

OBS! Kurset er på grund af Coronakrisen rykket til d. 8.-10. juni og d. 7.-8. september. Alle 24 pladser er bookede, men det er muligt at komme på venteliste

 

Jeg tilbyder kurser for alle faggrupper, som møder børn og forældre i deres arbejde, og som ønsker ny inspiration og træning i at bruge sig selv i kontakten med både børn og forældre.

Hvad børn ikke ved ... har de ondt af

Børn fornemmer, når forældre eller andre familiemedlemmer mistrives. De længes efter, at vi vil være sammen med dem om den virkelighed, de er en del af.

Dette tværfaglige kursus kan give fagprofessionelle, der arbejder med børn og unge, sårbare voksne og familier inspiration til flere gode samtaler - også om de smertefulde emner.

​​​​​​​

Faglig teamleder af Børn og Familiehuset Odense, Kurt Nielsen:
”Hvad børn ikke ved... har de ondt af” er et vigtigt kursus om det at tale med børn. Børn mærker stemninger og hvis stemningerne ikke italesættes, danner barnet sine egne billeder af hvad der sker, med utryghed og i nogle tilfælde angst til følge. Kurset giver et kvalificeret bud på hvordan vi snakker med både børn og forældre, så tavsheden mellem dem brydes.

 

 

Psykolog i Palliativt Team og Familieambulatoriet, Region Syddanmark, Jonna Denice Selvejer:
”Det mindset, som Karen Glistrup advokerer, er et værktøj der ligger allerøverst i rygsækken hver dag når jeg har med børn, familier og forældre at gøre. Jeg har fra kurset fået en ro i maven når jeg fastholder behovet for at være ærlig overfor barnet.”

 

Læs mere deltagerfeedback fra tidligere kurser her »